Posted on Geef een reactie

Slaapmiddelen online bestellen en snel in huis

Om te zorgen dat iemand met slaapproblemen makkelijker in slaap valt of beter door kan slapen, schrijft een arts soms slaapmedicatie voor.

De meeste slaappillen worden slechts voor een korte periode voorgeschreven. Dit heeft te maken met het feit dat na een aantal weken het lichaam aan deze middelen gewend raakt en er al snel lichamelijke afhankelijkheid ontstaat. Om dan hetzelfde effect te krijgen moet een hogere dosis worden ingenomen en dit werkt verslaving in de hand. Afgezien van de lichamelijke afhankelijkheid zijn er ook risico’s aan het gebruik verbonden.

Soorten slaapmiddelen

Slaapmiddelen verschillen onderling in werkingsduur en de tijdsduur tot ze effect hebben. Langwerkende slaappillen zorgen ervoor dat iemand beter kan doorslapen. Kortwerkende middelen zijn bedoeld om iemand beter te laten inslapen. Ze zijn sneller uitgewerkt en sufheid gedurende de dag komt daardoor minder voor.

Benzodiazepines en benzodiazepine agonisten

Voorbeelden zijn: Temazepam, Zolpidem, Lormetazepam en Zopiclon.

De meest gebruikte slaapmiddelen zijn benzodiazepines. Deze middelen werken tevens angstverminderend en kalmerend. Het zijn kortwerkende slaappillen die snel effect hebben. Ze hebben een versuffend en spierverslappend effect. Vanwege de hoge verslavende werking is het belangrijk deze middelen slechts enkele dagen te gebruiken. Wanneer u langer dan twee weken benzodiazepines gebruikt, wordt het elke dag moeilijker om ermee te stoppen. Het lichaam went zeer snel aan dit soort middelen waardoor het effect afneemt. Na een langere periode kan plotseling stoppen ontwenningsverschijnselen veroorzaken.

De middelen Zolpidem en Zopiclon geven minder snel aanleiding tot afhankelijkheid en verslaving.

Andere slaapmiddelen

Buiten de benzodiazepines zijn er nog een aantal andere slaapmiddelen. De meeste van deze middelen bestaan al lange tijd. Ze bieden echter geen voordelen ten opzichte van de benzodiazepines.

Zeker van levering

Medicijnen-Kopen.com werkt alleen samen met betrouwbare online aanbieders. Dit zijn aanbieders die stuk voor stuk werken met geregistreerde artsen en apotheken. Zo zijn wij er zeker van dat wanneer onze bezoekers slaappillen of andere medicijnen kopen of verkrijgen, ze ook daadwerkelijk hun product geleverd krijgen. Je krijgt dus het juiste product, zonder dat je daarvoor langs je eigen arts en apotheek moet.

Origineel product

Je kunt slaappillen kopen zonder recept via heel veel verschillende websites. Echter worden er veel namaakmedicijnen geleverd. Deze zijn uiteraard een stuk goedkoper dan het origineel, maar zijn zeker niet zonder gevaar. Bij een nepmedicijn wordt niet in de gaten gehouden hoeveel er van de werkzame stof in terechtkomt, en of de pil zuiver is. Met andere woorden: je loopt het risico dat je of heel veel van de werkzame stof binnenkrijgt, of een werkzame stof waarvan je het niet weet. Dit kan bijwerkingen en wisselwerkingen opleveren waar je potentieel dood aan kunt gaan. Wees dus voorzichtig met zomaar een slaapmiddel ergens vandaan halen!

Snelle service

Ook fijn is dat de bij onze aanbieders aangesloten apotheken meestal binnen 24 uur leveren (mits op tijd besteld). Zo kun je snel weer goed slapen.

Beste prijs

Wij werken met meerdere aanbieders die via gecertificeerde online apotheken medicijnen kunnen leveren. Elke apotheek heeft zijn eigen specialiteiten. Zo zorgen wij dat je altijd de medicijnen krijgt van de apotheek die het originele medicijn voor de laagste prijs aanbiedt. Dus wil je slaappillen kopen, dan helpt de online aanbieder je aan de apotheek die deze hoge kwaliteit slaapmiddelen het voordeligst aanbiedt.

Geef een reactie