Nitrazepam kopen

Nitrazepam kopen

 • Nitrazepam kopen werkt rustgevend, vermindert angstgevoelens ontspant de spieren en maakt suf. Verder stopt en voorkomt het epilepsie-aanvallen.
 • Bij slapeloosheid en epilepsie.
 • U merkt dat u binnen 15 tot 30 minuten na inname slaperig en rustig wordt. Deze werking houdt 8 tot 12 uur aan.
 • Bij een epilepsie-aanval werkt het meteen. Als u het gebruikt om epilepsie-aanvallen te voorkomen: binnen enkele weken kunt u beoordelen of u minder aanvallen heeft.
 • Als slaapmiddel werkt
 • Het best als u het af en toe gebruikt. Bijvoorbeeld niet vaker dan eens in de 3 dagen.
 • Gebruikt u Nitrazepam als slaapmiddel? U kunt er afhankelijk van worden. Het is dan moeilijk om te stoppen met het gebruik. Heeft u het langer dan 2 weken achter elkaar gebruikt? Bouw dan langzaam af.
 • U kunt suf, slaperig of vermoeid worden en uw reactievermogen neemt af.
  Denk eraan dat deze bijwerkingen ook overdag nog aanwezig kunnen zijn.
 • Rijd geen auto als u elke dag meer dan 5 mg Nitrazepam 5Mg kopen gebruikt.
  Gebruikt u meer dan 5 mg af en toe? Dan mag u 3 dagen (72 uur) na inname niet rijden.
  Gebruikt u 5 mg of minder per dag? Dan mag u na iedere inname 12 uur niet autorijden.
 • Pas op met alcohol. Dit kan u nog suffer maken.
 • Andere bijwerkingen: verminderde coördinatie, slappe spieren en geheugenproblemen. U kunt eerder vallen.

Wat doet Nitrazepam en waarbij gebruik ik het?

Nitrazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen. Artsen schrijven het voor bij slaapstoornissen en bij bepaalde vormen van epilepsie.

Slapeloosheid

Van slapeloosheid wordt gesproken als iemand al enige tijd slecht slaapt én daardoor overdag niet goed functioneert.

Slaapproblemen komen vaak voort uit spanningen of zorgen. Maar ook lichamelijke klachten als pijn of jeuk kunnen slapeloosheid veroorzaken.

Behandeling

Als u met slaapklachten bij uw arts komt, zal de arts meestal niet meteen een slaapmiddel voorschrijven. De arts zal eerst proberen om de oorzaak van de slaapklachten te verhelpen. Bijvoorbeeld met een pijnstiller als u last heeft van pijn. Of met rustgevende adviezen als u vooral door piekeren wakker blijft liggen. Enkele van deze adviezen zijn.

 • Ga overdag of vroeg in de avond sporten.
 • Doe een uur voor het slapen iets ontspannends.
 • Doe geen dutjes overdag.
 • Houd een vast ritme aan in de tijd dat u naar bed gaat en opstaat.
 • Drink geen koffie ’s avonds.
 • Nuttig geen alcohol om in te slapen.
 • Neem twee tot drie uur voor het naar bed gaan geen vast voedsel.
 • Zorg voor een rustige, koele slaapkamer en een lekker bed.
 • Gebruik de slaapkamer niet als werk-, studeer- of tv-kamer.
 • Als het slapen niet lukt, sta dan op en ga in een andere kamer iets anders doen. Ga pas weer naar bed als u moe bent.

Als deze maatregelen bij u niet helpen of niet mogelijk zijn, kan de arts gedurende enkele dagen dit medicijn voorschrijven.

Werking

Nitrazepam werkt spierontspannend, rustgevend en maakt suf. Het bevordert zo dat u in slaap valt en beter doorslaapt.

Dit medicijn is vooral geschikt als u moeite heeft met inslapen en als u verwacht gedurende de nacht vaak wakker te worden.

Effect

Binnen vijftien tot dertig minuten na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking houdt acht tot twaalf uur aan.

Dit slaapmiddel werkt alleen goed als u het af en toe gebruikt. Bijvoorbeeld om de drie dagen. Bij dagelijks gebruik neemt de werking af omdat uw lichaam aan het effect went.

Epilepsie

Epilepsie (vallende ziekte) is een aandoening van de hersenen, waarbij een soort kortsluiting in de hersenen ontstaat. Dit gebeurt in aanvallen. De hersenen zijn dan even ontregeld, met bijvoorbeeld spiertrekkingen of bewusteloosheid als gevolg. Ook kunnen absences (‘petit mal’-aanvallen) optreden. Hierbij is men enkele seconden afwezig, zonder dat de spieren verkrampen.

Nitrazepam wordt gebruikt bij twee vormen van epilepsie:

 • het syndroom van West ontstaat meestal in het eerste levensjaar. Hierbij hebben kinderen last van aanvallen van spierkrampen, voornamelijk buigende en strekkende bewegingen. Vooral het hoofd maakt knikkende bewegingen.
 • het syndroom van Lennox-Gastaut ontstaat vooral bij kinderen tussen de drie en zes jaar. Hierbij is vaak sprake van absences, maar de kinderen kunnen ook aanvallen van spierkrampen hebben.

Oorzaak

Epilepsie kan allerlei oorzaken hebben, bijvoorbeeld zuurstofgebrek tijdens de geboorte, een hersenvliesontsteking, een ongeval, een beroerte en (zelden) een hersentumor. Meestal is de oorzaak echter onbekend en is er sprake van aanleg.

De ziekte kan op elke leeftijd ontstaan maar begint meestal op de kinderleeftijd.

Behandeling

Er zijn verschillende soorten anti-epileptica. Bij de behandeling van epilepsie volgt uw arts meestal een schema, waarbij anti-epileptica in een vaste volgorde worden geprobeerd.

Bij het syndroom van West en syndroom van Lennox-Gastaut wordt nitrazepam gebruikt.

Werking

Nitrazepam beïnvloedt prikkels in de hersenen die epileptische aanvallen kunnen oproepen. Als het wordt gebruikt om epileptische aanvallen te voorkomen, is binnen een aantal weken duidelijk of het voldoende werkt. U merkt dat doordat epilepsieaanvallen minder vaak optreden en minder heftig zijn of helemaal verdwijnen. De werking houdt acht tot twaalf uur aan.

Wanneer Nitrazepam kopen?

Slapeloosheid

Neem het medicijn een half uur voor u wilt gaan slapen in. Neem het alleen als u na inname minstens 8 uur de tijd heeft om te slapen. Als u voor die tijd wakker moet worden zult u nog te veel last van de versuffende werking hebben.

Epilepsie

Het maakt niet uit wanneer u dit medicijn inneemt. Verdeel de tabletten zo goed mogelijk over de dag. Meestal is dit om de 8 uur.

Hoe lang?

Slapeloosheid

Als u dit medicijn af en toe eens gebruikt, kan het u goed helpen met slapen. Gebruikt u het bijna iedere nacht dan is het effect na enkele weken weg. Gebruik het daarom alleen in bijzondere situaties.

Bij dagelijks gebruik gedurende meer dan 2 weken, heeft u kans op ‘ontwenningsslapeloosheid’. Uw lichaam verwacht het effect van dit medicijn om in slaap te vallen. Gebruik het daarom alleen af en toe en nooit meer dan enkele dagen achter elkaar.

Epilepsie

U zult dit medicijn waarschijnlijk langdurig moeten gebruiken. Na enkele weken tot maanden zal uw arts met u bekijken of het voldoende werkzaam is.

Winkelwagen
error: Content is protected !!