Aldactone kopen

Belangrijk om te weten over Aldactone kopen

 • Aldactone kopen Spironolacton is een plastablet dat kaliumtekorten tegengaat en de pompkracht van het hart verbetert.
 • Bij hoge bloeddruk, hartfalen en oedeem (vochtophoping). Ook bij nierziekten en bij overmatige haargroei.
 • Heeft u een kaliumtekort door het gebruik van andere plastabletten? Dan kan uw arts u spironolacton voorschrijven om deze bijwerking op te heffen.
 • Het effect komt geleidelijk gedurende enkele weken tot stand. U merkt dan dat u minder last heeft van benauwdheid en dikke enkels. Een kaliumtekort verdwijnt binnen enkele weken.
 • Bij mannen kunnen deze bijwerkingen optreden: borstvorming, minder zin in vrijen en impotentie.
 • Bij vrouwen: menstruatiestoornissen, pijnlijke borsten en blijvende stemverlaging.
 • Raadpleeg uw arts als u last krijgt van lusteloosheid en hartritmestoornissen. Dit kan komen door teveel kalium in uw bloed. Uw arts zal het kaliumgehalte regelmatig controleren.
 • Wisselwerkingen met andere middelen. Laat uw apotheker controleren of u spironolacton veilig kunt gebruiken met uw andere medicijnen, ook medicijnen die u zonder recept heeft gekocht.

Wat doet Aldactone Kopen en waarbij gebruik ik het?

Spironolacton is een plasmiddel. Het gaat de werking van aldosteron tegen. Wat een lichaamseigen stof die door de bijnieren wordt gemaakt. Het drijft natrium uit en houdt kalium vast in het lichaam.

Artsen schrijven spironolacton voor bij bepaalde vormen van hoge bloeddruk, bij hartfalenoedeemnierziekten en bij overmatige haargroei.

Hoge bloeddruk.

Spironolacton wordt gebruikt bij verhoogde bloeddruk die wordt veroorzaakt door de zeldzame aandoening hyperaldosteronisme (ziekte van Conn).

Ziekte van Conn.

Bij de ziekte van Conn produceert de bijnierschors te veel van het hormoon aldosteron. Dit lichaamseigen hormoon regelt de hoeveelheid natrium (keukenzout) en kalium in het bloed. Als er te veel aldosteron is (hyperaldosteronisme), houdt het lichaam extra zout en water vast en verliest het te veel kalium. Het gevolg is een verhoogde bloeddruk. Bovendien verslechtert de nierwerking.

Mensen met de ziekte van Conn hebben behalve een hoge bloeddruk ook last van veel dorst, veel plassen, spierkrampen en spierzwakte.

De verhoogde aldosteron-aanmaak door de bijnier kan het gevolg zijn van een tumor in de bijnier. Soms zijn beide bijnieren vergroot en produceren ze te veel aldosteron.

De normaal toegepaste bloeddrukverlagende medicijnen werken bij de ziekte van Conn niet. Als een tumor de oorzaak is, kan met een operatie de tumor worden verwijderd. Als een operatie niet mogelijk is, schrijven artsen spironolacton voor.

Andere vormen van hoge bloeddruk.
Het wordt soms ook gebruikt bij andere vormen van hoge bloeddruk, in combinatie met andere plasmiddelen.

Verschijnselen 
Mensen met een hoge bloeddruk voelen hier in het algemeen niets van. Hoge bloeddruk is ook geen ziekte, maar geeft meer kans op hart- en vaatziekten. Als de bloeddruk verhoogd is, stroomt het bloed te krachtig door de vaten. Dit is schadelijk voor de bloedvaten. Beschadigde bloedvaten geven kans op een beroerte (herseninfarct of hersenbloeding) en ernstige hartziekten, zoals hartkramp en hartfalen.

Werking Aldactone kopen.

Bij hoge bloeddruk schrijven artsen in eerste instantie meestal een plasmiddel voor. Als dit niet voldoende helpt kan de arts bovendien een ander medicijn voorschrijven, zoals een bètablokker of een ACE-remmer. Mensen die met een plasmiddel hun bloeddruk hebben verlaagd, blijken minder vaak te overlijden aan een beroerte of aan een hartziekte.

Als bijwerking van de meeste plasmiddelen kan een kaliumtekort in het bloed ontstaan. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die digoxine gebruiken, hartritmestoornissen hebben of een andere hartaandoening hebben. Als er een kaliumtekort ontstaat, schrijft de arts ook een kaliumsparend plasmiddel voor, zoals spironolacton.

Effect
Zelf merkt u niet veel van de kaliumsparende werking van dit medicijn. Als u last heeft van hartkloppingen door kaliumtekort, kunt u binnen enkele dagen tot weken merken dat u hier minder last van heeft. Maar meestal weet u pas of het werkt na bloedonderzoek. Toch is het belangrijk dit medicijn elke dag in te nemen. Alleen dan kan een kaliumtekort worden voorkomen.

Hoe gebruik ik dit medicijn?

Hoe Aldactone kopen?

 • Tabletten: de tabletten innemen met een beetje water of andere vloeistof.

Wanneer Aldactone kopen?
U kunt het medicijn het best met wat voedsel innemen, u heeft dan de minste kans op maagdarmklachten.

 • 1 keer per dag gebruiken: ’s ochtends bij het ontbijt.
 • 2 keer per dag gebruiken: ’s ochtends bij het ontbijt en ’s avonds bij het eten.
 • 3 keer per dag gebruiken: ’s ochtends bij het ontbijt, ’s middags bij de lunch en ’s avonds bij het eten.

Meer weten over Aldactone 50 mg Kopen kijk op www.apotheek.nl

Opslag Aldactone kopen.

Bewaren beneden 25 graden C (77 graden F). Gooi een geneesmiddel na de vervaldatum weg. Buiten het bereik van kinderen houden.

Aldactone contra-indicaties

Wees voorzichtig met het gebruik Spironolactone als u remmers. Het kan gevaarlijk zijn om Spironolactone gebruiken als u lijdt aan of een voorgeschiedenis van leverziekte, nierziekte, kalium hoge niveaus in uw bloed, problemen met plassen.

Wees voorzichtig met deze drug als je gaat om een ​​operatie te hebben. Vermijd voedsel met een hoog zoutgehalte. Voorkom uitdroging. Vermijd medicijnen die duizeligheid veroorzaken. U moet voorzichtig zijn tijdens het rijden of het bedienen van machines. Niet stoppen met Spironolactone plotseling.

Veelgestelde vragen over Aldactone Kopen?

Wat zijn bijwerkingen Aldactone kopen.
Het heeft zijn vaak voorkomende bijwerkingen zoals diarree, sufheid, maagpijn, migraine, problemen met de erectie, verhoogde haargroei, duizeligheid, huiduitslag, spierkrampen, pijn in mannen of vrouwen borsten, droge mond, gas, lichte misselijkheid, dorst, wankel, stemverlaging, vermoeidheid, onregelmatige menstruatie, ongeduld, braken, vaginale bloeden na de menopauze. Misselijkheid, bloederige of klei-gekleurde ontlasting, moeite met slikken, geelzucht, zwakte of pijn van de spieren, huiduitslag, tintelingen, abnormale blauwe plekken of bloeden, hartslag verandert, extreme, maar in geval van afwijzing van Spironolactone ingrediënten kun je meer ernstige bijwerkingen vermoeidheid, verwarring, flauwvallen, gebrek aan eetlust, hoge temperatuur, problemen met plassen, wazig zien, koude, keelpijn, hoesten, koude rillingen, de symptomen van allergie (problemen met de ademhaling, het sluiten van de keel, zwelling, netelroos), brandend , gevoelloosheid in de voeten of handen. Mogelijkheid van bijwerkingen die te zien zijn, hangt bijvoorbeeld af van de gezondheidstoestand en, natuurlijk, aan uw rechterhand na Spironolactone recepten.

Extra Informatie Aldactone kopen.

MERK PCH, Sandoz
PRODUCT Aldactone, Spironolacton
STUKS 30
MG/TABLET 50 mg
BEWAREN Tot de datum op het verpakking
INFO Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.
Winkelwagen
error: Content is protected !!