Posted on Geef een reactie

Andere medicatie nodig dan we online hebben dit kan op bestelling!

Online medicijnen kopen via webshop bestellen

Heeft u een medicijn niet gevonden in onze webshop? Wij kunnen veel meer medicatie aanbieden dan we online hebben staan!

Vanwege de houdbaarheid hebben we ervoor gekozen om de veelgebruikten medicijnen aan te bieden en het grootste deel van alle medicatie daarvan hebben we ook op voorraad om snel te kunnen leveren.

Wij helpen u graag met de juiste medicijnen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de medicijnen krijgen die ze nodig hebben. Eenvoudig, zonder gedoe, online en keurig na betaling met een trackcode thuis laten bezorgen door PostNL.

Privacy

Een apotheek verwerkt dagelijks honderden gegevens. Gegevens over mensen en hun medicijnen. Wij werken met strikte regels, want het gaat om gevoelige gegevens. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw gegevens zorgvuldig worden vastgelegd en dat ze correct worden toegepast.

Gegevens over uzelf en over uw medicijnen

In de digitale systeem staan gegevens over u, zoals uw naam, adres en andere contactgegevens. Wij behandelen alle uw informatie vertrouwelijk en zorgvuldig. Onze medewerkers hebben een beroepsgeheim. Uw huisarts, specialist of een andere zorgverlener schrijft u een medicijn voor.

Online

Geen wachtrij, 24 uur per dag kunnen bestellen wanneer u het uitkomt. Wij kunnen alleen niet adviseren welk product u het beste kunt gebruiken. Die informatie zult u zelf aan uw arts moeten vragen.

Welk medicijn zou u graag willen bestellen?

Stuur ons uw vraag via sales@medicijnen-kopen.com en wij zo snel mogelijk reageren betreft de mogelijkheden.

Medicijnen-Kopen.com
Hét handige online adres voor al uw medicijnen!

 

Geef een reactie