Bestellen, betalen en verzending

Veilig online medicijnen betalen met eigen bank via iDeal of creditcardsOnline betalen

U kunt in onze webshop online betalen.

 1. Boven de 100 euro met een bankkaart indirect Bitcoins aan ons overmaken (u hoeft dan zelf geen Bitcoins te behouden) Een uitgebreide uitleg van een aanbieder kunt vinden via www.bitmymoney.com/support;
 2. Direct met eigen Bitcoins overmaken.

Contante post betaling (ALLEEN vanuit NL)

Uw dient een envelop met het factuur bedrag erin met uw ordernummer erop in een andere envelop te stoppen en AANGETEKEND naar ons op te sturen. Let op! Indien u niet AANGETEKEND naar ons verstuurd kunnen wij geen levering garanderen!

Zo kunt u bijhouden hoe het met uw betaling staat. Als wij uw volledige betaling hebben ontvangen, ontvangt u van PostNL een track code om uw aankoop te kunnen volgen.

Belangrijk! Zorg altijd dat u het bedrag in Bitcoin (geen EURO) volledig aan ons overmaakt, zodat wij uw bestelling in behandeling kunnen nemen. Als u dit niet doet, dan zal uw bestelling niet verzonden worden totdat wij het volledige bedrag in Bitcoin van u ontvangen hebben.

Uw bestelling verzekeren

Wij versturen al onze bestellingen met PostNL.

Tijdens het bestellen kunt u ook kiezen om het extra te verzekeren:

   1. Aangetekend verzenden in Nederland € 10,00;
   2. Aangetekend verzenden buitenland € 15.00
    De levering is verzekerd en gegarandeerd tot € 500.00.

Geen printer?

Dan graag het ordernummer uw gegevens op een kaart schrijven en met contant erin in een envelop naar het door ons doorgegeven postbus versturen?

Levertijd indicatie

Het grootste deel van onze producten hebben wij op voorraad en worden na ontvangst van betaling binnen 48 uur tijdens werkdagen verzonden. Tenzij anders staat aangegeven op de website of wij dit per email kenbaar maken aan u, na ontvangst van de betaling.

Uw bestelling online volgen

U kunt uw bestelling te allen tijde online volgen met de trackingscode die u ontvangt van PostNL (komt soms in SPAM terecht), nadat het pakket is aangeboden bij PostNL.
Op deze manier weet u wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Alternatief verzendadres

Als u van te voren weet niet in staat te zijn om uw bestelling thuis (factuuradres) aan te nemen, kunt u ook een alternatief verzendadres bij ons opgeven. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het door u gewenste adres afgeleverd wordt. Uit ervaring weten we dat afhaallocaties niet tekenen en daarom is dat voor eigen risico.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Daar kunt u op rekenen!

Discrete en neutrale webshop / levering

Alle verzendingen zijn discreet en neutraal / blanco verpakt.

Bestellen zonder risico

De omruilgarantie bedraagt 14 dagen. Retourneer een bestelling altijd onaangebroken in de originele verpakking.